Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012


ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ



Η δολοφονική στάση της αστυνομίας στις 12 Φλεβάρη απέναντι στη μεγαλειώδη συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών με στόχο τη διάλυσή τους, έδειξε πως το κράτος είναι αποφασισμένο να καταστείλει με οποιοδήποτε τρόπο, κάθε προσπάθεια εναντίωσης  του αγωνιζόμενου λαού, απέναντι στην πολιτική της λιτότητας και της κοινωνικής αδικίας, που τον οδηγεί καθημερινά στην εξαθλίωση και στην καταστροφή.

Σε συνέχεια του εκφοβισμού η ΕΛ.ΑΣ. , για να διαπομπεύσει τους συλληφθέντες, για να τρομάξει όλους εμάς και για να σπρώξει κάποιους στη ρουφιανιά, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων της συγκεκριμένης ημέρας, χωρίς καν την άδεια των φωτογράφων ή των πρακτορείων τους.

Στα πρόσωπα αυτών των συλληφθέντων, βλέπουμε ο καθένας από εμάς τον εαυτό του, γιατί θα μπορούσαμε να βρισκόμασταν στη θέση τους.
Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το δικαίωμά μας να διαδηλώνουμε και να διεκδικούμε μία καλύτερη ζωή από αυτή που έχουν σχεδιάσει για εμάς κάποιοι λίγοι, που επωφελούνται από την εξαθλίωση των πολλών.

Καταγγέλουμε την αναίτια σύλληψη των τεσσάρων συναγωνιστών της 12ης Φλεβάρη από το τυραννικό καθεστώς, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους ίδιους και στις οικογένειές τους που περνούν δύσκολες ώρες και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους.




Ομάδα Αντίστασης Πλατείας Συντάγματος